Bonus Intra

Országos történelemverseny 2021

Bonus Intra Országos Történelemverseny 2022/23

Meghosszabított regisztráció! A nagy érdeklődésre való tekintettel február 26-ig, az első forduló végéig jelentkezhettek a Bonus Intra Országos Történelemversenyre!

Az idei tanévben is megrendezésre kerül a Bonus Intra Országos Történelemverseny a Mathias Corvinus Collegium hallgatóinak szervezésében. Várjuk minden, még le nem érettségizett középiskolás jelentkezését, aki szeretné egy komplex, kreatív versenyen kipróbálni magát, felejthetetlen élményeket, és hasznos tapasztalatokat szerezni. A legjobb diákokat értékes tárgyi nyereményekkel díjazzuk, valamint az első helyezett automatikusan felvételt nyer a Mathias Corvinus Collegium Juniorképzésére. Még mindig bizonytalan vagy a jelentkezésben? Próbáld ki versenyünk online felületét regisztráció nélkül ezen a felületen: Bonus Intra próbajáték.

Legfontosabb időpontok:

2022. december 12. - 2023. február 26.: regisztrációs időszak

2023. február 6 - 26.: I. forduló | Online tesztjáték, előre megadott felkészülési anyagok alapján.

2023. február 27. - március 19.: II. forduló | Rövid esszé, kiadott témakörök alapján.

2023. április 15 -16.: Döntő | Kreatív, gondolkodtató feladatok, prezentáció szakmai zsűri előtt, díjkiosztó.

Kapcsolat
Kérdés esetén írj nekünk e-mailt: bonusintra@mcc.hu

Regisztráció

Kérlek, töltsd le innen a szülői beleegyező nyilatkozatot, és kinyomtatás, kitöltés és szkennelés/fotózás után itt csatold a kitöltött nyilatkozatot (.pdf/.jpg/.png).

Ha nincs a listában, akkor a beviteli mezőbe gépeléssel hozzáadhatsz új elemet.

A regisztráció gomb megnyomása után, ha minden adat rendben van, küldünk egy megerősítő linket e-mailben, ami segítségével meg kell erősítened a regisztrációdat.